rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Bloc de Toni Rodriguez CortésDIVENDRES, 21 OCTUBRE 2011 19:19h

La Salle

 "Dimarts amb el meu  vell professor", és una novel · la autobiogràfica, escrita per Mitch Albom el 1997.
Llegir més

lectures 3295 lectures comentari 4 comentaris


Etiquetes: col.legiDIMECRES, 14 SETEMBRE 2011 09:09h

La tornada al cole

És ja un ritual, tots els mesos de setembre, lo de la tornada al cole, els anuncis de la televisió ens ho recorden ja, des de mitjans d’agost, però aquests ens preparen i ens recorden que aquesta tornada val diners…..i molts. Ja des de fa uns anys, aquí al poble, s'ha posat en marxa la campanya del reciclatext, que no és més que el fet de recuperar els llibres de text dels alumnes antics, perquè els nous els puguin aprofitar. Fins a aquí tot em sembla correcte i ho recolzo, això fa anys que s'havia d'haver fet.
Llegir més

lectures 2126 lectures comentari 4 comentaris


Etiquetes: estudisPublicat avui a les 12.21h

A on són els diners?

Que la crisi que existeix a nivell mundial ens ha afectat, i de quina manera, és indiscutible. Però, per que hem arribat fins aquí? Per que no hi han diners? Treure una tesi d'aquest tema i en poques paraules és difícil, però si parem esment al que fan amb els diners, o millor dit, a on va els diners, es molt senzill. No cal donar-li moltes voltes per comprendre el resultat final. En primer lloc, estan les estafes que al nostre país s'han produït en els últims temps.
Llegir més

lectures 2302 lectures comentari 8 comentaris


Etiquetes: politicaDIJOUS, 28 JULIOL 2011 10:34h

Tunísia, després de la revolució

Durant els últims quatre anys, he passat les meves vacances d'estiu a Tunísia. La meva dona és nascuda allà, i és visita “obligada” cada any a la meva adorable sogra i a tot el conjunt de la meva família política, que no són pocs, cunyats, cunyades, nebots, nebodes, concunyats i concunyades, així com el de també, visitar els llocs mes recòndits d'aquest preciós país, que tampoc són pocs. Però aquest any, l'acostament cap a Tunísia va començar abans del previst, i no per que viatgés abans, sinó pels esdeveniments que allí estaven transcorrent des que, el 17 de desembre, el jove Mohamed Bouazizi s'auto-immolés, calant-se foc enfront de l'ajuntament del seu poble natal, Sidi Bouzid, al sud del país.
Llegir més

lectures 2026 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: viatge
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns