rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Bloc de Pere Bosch BarreraDIMECRES, 14 ABRIL 2010 23:02h

És necessari?

Fa pocs dies vaig tenir l'oportunitat de fer una visita al nou edifici de la delegació de la Generalitat a Girona. No parlaré en aquest cas de la qualitat arquitectònica de l'edifici de la qual en tinc alguns dubtes, en aquesta ocasió vull parlar d'un tema molt concret que és la despesa que ha comportat. Durant la visita ens varen acompanyar pels diferents espais, tant els que seran oberts al públic com els que seran d'accés exclusiu del personal que hi treballarà i, entre moltes altres coses, em vaig poder fixar en els materials que s'havien util·litzat i que són l'element que em va provocar que em fes la pregunta que encapçala aquest escrit.
Llegir més

lectures 5016 lectures comentari 7 comentaris


Etiquetes: impostos, administració,DIVENDRES, 13 NOVEMBRE 2009 11:20h

Mirada trista

Va passar fa uns dies, cap a les nou del vespre, caminava pel carrer i vaig passar per davant d'una casa, era una casa normal, sense cap característica especial, bastant vella, una de tantes del nostre poble. Per alguna raó, en el moment de passar per davant de la porta d'entrada, vaig mirar en aquella direcció, la porta no era de fusta, no era opaca, era de vidre i es veia a dins. A l'interior hi vaig poder veure com s'havia adaptat el que suposo que originalment era l'entrada i s'havia convertit en una sala d'estar: un sofà, una tauleta, una calaixera i una petita i antiga taula on s'hi havia col•locat una televisió que, pel que es podia veure, deuria tenir uns quants anys.
Llegir mésDILLUNS, 15 JUNY 2009 23:03h

la veritat

Jo tinc la veritat!, tu no la tens!, jo tinc raó i tu menteixes o no saps de què estàs parlant!, ara us il·luminaré i us portaré pel camí correcte! Aquesta és la lectura que faig, potser una mica esviaixada, del que em vol dir una persona quan comença a parlar amb l'expressió: "La veritat és que..."; no ho penso amb tothom que util·litza aquesta "coletilla" (no sé com es diu en català), depèn en gran mesura de l'expressió de la cara, del posat o de la interpretació del seu llenguatge no verbal.
Llegir més

lectures 3280 lectures comentari 3 comentaris


Etiquetes: política, llenguatge,DIMECRES, 15 ABRIL 2009 09:11h

La feina ben feta

M'agrada més felicitar que criticar i, en aquest cas, no sé a qui he de felicitar per tant ho faré al conjunt en general. Em refereixo a les obres que s'han dut a terme per al reasfaltat de la carretera de Girona. Recordo que l'última vegada que s'havia fet va ser un caos, fins i tot un amic meu va tenir un accident de cotxe arran de les actuacions. Aquesta vegada segurament la major part de nosaltres ni tan sols se n'ha adonat. No sé de qui ha estat la idea de fer-ho de nit, no sé si ha sigut un requeriment de les bases per a l'elecció de l'empresa constructora, no sé si ha sigut cosa de la direcció facultativa de l'obra (enginyer de camins), no sé si ho ha proposat Construccions Fusté, no ho sé; el que si sé és que sigui qui sigui l'artifex es mereix la meva més sincera felicitació.
Llegir més

lectures 2981 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: infraestructures, obres,DISSABTE, 07 FEBRER 2009 23:38h

Sorpresa

De tota la vida hi havia hagut una imatge de Cassà que em tenia el cor robat. Venint de Girona i just des de la part superior de la baixada de la Inecsa, la perspectiva d'un poble deliciosament desordenat, fruit de la història i el pas de les generacions, em donava la benvinguda, era com entrar al rebedor de casa. El poble se'm presentava des de la part més baixa, la gasolinera i el principi del carrer del Molí, fins a la més alta amb la imponent silueta de l'esglèsia i el campanar retallats sobre el cel i que, curiosament, quedaven més o menys a la mateixa alçada que la meva, em sentia com un gegant parlant amb la campana.
Llegir més

lectures 3116 lectures comentari 4 comentaris


Etiquetes: arquitectura


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns