rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

M. Dolors Godoy i Rotllens sindicar

M. Dolors Sóc figuerenca de naixament i cassanenca per matrimoni. Mare,  àvia i besàvia de família nombrosa. Vaig ocupar l'alcaldia de la vila el 1979 i sempre he participat en tasques de voluntariat. Actualment formo part de la junta de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i porto l'administració de Llumiguia.


Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de M. Dolors Godoy i RotllensDISSABTE, 04 JUNY 2011 09:00h

violència

Hem seguit sovint les demandes d’associacions de pares o entitats pedagògiques demanant que es controlin els horaris dels programes de sexe, petició ben lloable per cert. Però, qui controla els horaris de la violència en els mitjans audiovisuals? Ja fa uns anys, a Suècia, país considerat molt lliberal, es va dur a terme una experiència sobre aquest tema que consistia en el següent: En una llar qualsevol on hi havia uns infants de curta edat, no importava el sexe, se’ls deixava jugar en una sala on hi havia una tele.
Llegir més

lectures 1300 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: televisió, educació,DISSABTE, 02 OCTUBRE 2010 16:22h

grues

GRUES En la dècada dels 70, entre els que érem addictes a la lectura, va estar molt de moda un escriptor francès, Maxence Van der Meersch, qui s’enquadrava dins del naturalisme de caire cristià, molt preocupat pels moviments socials, per les injustícies del sistema i que va morir als 44 anys deixant una gran producció literària. . Una de les obres cabdals de la seva creació i que li va merèixer el Gran Premi de l’Acadèmia Francesa el 1943, va ser “Cossos i ànimes” on tocava, sense embuts, el tema de l’ètica dels professionals de la medecina.
Llegir més

lectures 3701 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: atur, vagues, literatura,DIMARTS, 13 JULIOL 2010 09:00h

l'esperanto i la torre de babel

He tingut l’oportunitat d’assistir a l’Escola d’Estiu d’Esperanto –SES- a Piestany (República Eslovaca) i m’ha vingut el record de la Torre de Babel perquè si allà les persones parlaven un mateix idioma i per un càstig diví en sortiren parlant-ne moltes de diferents i sense poder entendre`s, a Piestany ens vàrem reunir unes 200 persones provinents de 28 països diferents de tres Continents i que ens podíem entendre parlant una mateixa llengua que no haguérem de manllevar a cap altre país, perquè havia estat construïda amb una idea d’universalitat i per tant sense que ningú ens obligués a renunciar a la nostra.
Llegir mésDILLUNS, 08 MARÇ 2010 08:00h

dia de la dona treballadora (un any més!)

L'any passat, amb motiu d'aquesta diada, vaig presentar una petita història del perquè es va escollir aquest dia per dedicar-lo a les dones treballadores, lluitadores i amants de trencar motlles i sortir de la situació de marginació on la societat les havia col.locat. La pena és que es tingui de continuar celebrant tal diada, cosa que vol dir que la situació, tot hi haver millorat una mica, no ho ha fet com les dones reinvidiquem i la nostra societat continua éssent majoritàriament masclista.
Llegir mésDISSABTE, 06 FEBRER 2010 08:00h

El secret professional

Quan una vegada més pujava les escales de l’antic ajuntament, camí del Jutjat, per fer la meva tasca de Jutgessa substituta (i ara substituïda encara que no sé per qui) per absència justificada del Jutge titular (ara també substituït i si  que sap per qui) anava pensant en anècdotes del meu pas per aquesta institució en la qual estem encara compromesos fins que les autoritats pertinents acceptin el nomenament dels nous candidats i el jutge entrant , entre altres coses, hagi fet, davant el Secretari de l’Ajuntament, la seva Declaració Jurada de bens i patrimoni tal com marca la Llei.
Llegir més


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns