rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

Joan Maymí Coloreu sindicar

Cassanenc nascut l'any 1945. Membre de "la Colla", des dels seus inicis. Exregidor de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (anys 1979-1987).Exdiputat de la Diputació de Girona (anys 1984-1987). Pèrit Industrial, Elèctric.


Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de Joan Maymí ColoreuDIMARTS, 08 MARÇ 2011 11:43h

la bomba encara no ha explotat

La bomba encara no ha explotat Demà, 8 de març, que era dilluns, farà un any de la nevada que va deixar-nos sense llum, tot paralitzat... : situació extrema uns dies, fins el dijous, divendres, dissabte que, poc a poc, la situació es va anar normalitzant. Llumiguia titulava el fet “Neu, caos i indignació”. Els boscos de l’entorn van quedar destrossats. Les Gavarres feien llàstima. Ha passat un any.
Llegir més

lectures 2864 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: neu, llenya, perill, foc,DIMECRES, 02 MARÇ 2011 09:10h

pas de vianants elevat

Pas de vianants elevat. De fa alguns anys s’han posat de moda els passos de vianants elevats. Una bona manera de que els cotxes, i les motos, hagin d’anar amb compte a l’hora de creuar-los: més garantia de seguretat per a uns, els vianants, i més feina per carrossers si no es vigila a l’hora de travessar-los amb vehicle donat que, de fer-ho a una velocitat exagerada, en pot sortir malparat. De totes formes hi ha una cosa que m’agradaria comentar.
Llegir mésDIJOUS, 03 FEBRER 2011 16:14h

"tres de febrer: quin merder..."

“Tres de Febrer : quin merder...” Avui fa setanta dos anys d’un fet del que els de la generació dels anys quaranta-cinquanta vam commemorar cada any fins que es va adormir, que no morir, quan vam ser una mica ganassos. Aquest dia de l’any que era festa grossa, i que els més agosarats, apuntàvem com el “Tres de Febrer: quin merder...” , i no pas per influència familiar: eren prou cauts i reservats, com per a no fer-nos partíceps d’un sentiment contrari a la celebració, sinó com a fruit d’un descobriment, que portàvem amagat al nostre interior, i que vam trigar molts anys a poder manifestar el nostre rebuig als fets que propiciaven aquella rememoració i el seu significat.
Llegir més

lectures 2347 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: es, va, acabar?, encara, hi, som?, tornarà?,DIMECRES, 02 FEBRER 2011 16:35h

ara que per fi s'està acabant...

Ara que per fi s’està acabant... En un programa que convida a la visita a la Sagrada Família hi llegeixo “Ara que per fi s’està acabant....visitarem l’obra més emblemàtica de la solidaritat catalana dissenyada per Gaudí”. I jo em pregunto: no sou molt optimistes? Ara s’està acabant? Fem memòria. La primera pedra es va posar l’any 1882: només fa 129 anys. Qui la va posar en marxa va ser l’Associació Josefina, fundada pel llibreter Josep M.
Llegir més

lectures 936 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: sacabarà?, no, sacabarà?,DIJOUS, 09 DESEMBRE 2010 15:48h

"Cassà, 1945"

Botigues, comerços i motius: “Cassà 1945”. Recorregut per la memòria històrica: 2 de gener del 2011. El proper 18 de desembre, tindrà lloc, al Centre Cultural Sala Galà, a les 12 del migdia, la presentació del llibre “Cassà , 1945” escrit per en Ramon Rabassedas Colomer i editat per AMDG. En base a aquest treball us proposem un recorregut per la part més antiga de Cassà i que té com a fonament el llistat de “Botigues i comerços” registrats a l’Ajuntament de Cassà de la Selva l’any 1945, treballat per en Ramon en el seu “Pàgines Viscudes, i publicat com hem dit sota el títol “Cassà, 1945”.
Llegir més

lectures 1088 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: botigues, começos, motius,
<1...34567...13>


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns