rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

Joan Maymí Coloreu sindicar

Cassanenc nascut l'any 1945. Membre de "la Colla", des dels seus inicis. Exregidor de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (anys 1979-1987).Exdiputat de la Diputació de Girona (anys 1984-1987). Pèrit Industrial, Elèctric.


Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de Joan Maymí ColoreuDISSABTE, 04 JUNY 2011 16:03h

premis fundacio valvi 2011

Premis Fundació Valvi 2011. El passat dijous, 2 de juny, a la Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi, a Girona, es van atorgar els Premis de la Fundació en la seva VI Convocatòria. Són tres: el Premi Joaquim Codina i Vinyes, “ a la persona o entitat que hagi destacat i acrediti una trajectòria reconeguda en el camp de la preservació del patrimoni mediambiental i paisatgístic... El Premi Joan Saqués i Roca, “ a la persona o entitat que hagi destacat i acrediti una trajectòria reconeguda en el camp de la preservació, conservació, difusió o restauració del patrimoni cultural i artístic.
Llegir mésDIMARTS, 31 MAIG 2011 14:57h

eleccions municipals 2011

Eleccions municipals 2011. He esperat els primers “cent” dies abans de dir-hi la meva. He llegit gairebé tot el que s’ha escrit a cassadigital i a la premsa. Més o menys he seguit les presentacions de les candidatures, i els comentaris dels candidats una vegada es van saber els resultats. Hi ha comentaris que no s’entenen si no s’enten el que és una majoria. Tenir més vots i més regidors que les altres candidatures no vol dir tenir l’alcalde.
Llegir més

lectures 4923 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: c. i u., e.r.c, sl, p.s.c,DILLUNS, 16 MAIG 2011 15:31h

el nou carrer major

El nou carrer Major. És evident que les coses no es fan mai al gust de tothom. Tot i que he sentit opinions de tots els colors crec, modestament, que la majoria hi està a favor i crec també que el temps donarà la raó als tècnics que van dissenyar-lo tal com ha quedat, als qui l’han construït i als polítics que van prendre postura al seu favor. Que els “seients “ de pedra eren grossos? S’han canviat.
Llegir mésDIVENDRES, 06 MAIG 2011 14:41h

en josep pla ja ens va avisar.

La convulsió juvenil (1959) . Una joventut apàtica (1960). La joventut (1971) Quan tens un bon mestre, i l’escoltes, no hi ha dia que, del que et diu, no aprenguis coses noves. Quan tens un bon mestre, l’escoltes i hi coincideixes amb algun dels seus arguments et poses molt content: “Penso igual que el mestre!”, i això et satisfà. Els tres escrits, de referència, fa un munt d’anys que van ser publicats i penso que, potser, avui estan d’una actualitat més exagerada.
Llegir mésDISSABTE, 02 ABRIL 2011 16:30h

diputacions si? diputacions no?

Diputacions si? Diputacions no? A l’article d’en Quim Monzó de La Vanguardia del dimecres 9 de febrer, hi ha unes referències a la necessitat actual de les Diputacions i als comentaris fets pels senyors Enric Vilert i Jaume Gilabert, presidents de les Diputacions de Girona i Lleida respectivament. Ambdós coincideixen en afirmar que hi ha masses administracions i que els sembla bé de suprimir-les. El senyor Vilert aposta que es defineixi d’una vegada quin ha de ser el paper del Consells Comarcals ( encara no s’ha fet? doncs què hi fan? ), i el senyor Gilabert aposta per eliminar les Diputacions i convertir Catalunya en una única demarcació.
Llegir més
<1...23456...13>


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns