rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

Joan Maymí Coloreu sindicar

Cassanenc nascut l'any 1945. Membre de "la Colla", des dels seus inicis. Exregidor de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (anys 1979-1987).Exdiputat de la Diputació de Girona (anys 1984-1987). Pèrit Industrial, Elèctric.


Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de Joan Maymí ColoreuDIVENDRES, 19 OCTUBRE 2012 16:23h

la bomba encara no ha explotat (II)

La bomba encara no ha explotat! (II) El 8 de març del 2011, al blogs de cassadigital, hi vaig inserir un escrit amb el mateix encapçalament que aquest. En ell feia referència a la nevada del 2 de març del 2010, i entre altres coses deia “Els boscos de l’entorn van quedar destrossats. Les Gavarres feien llàstima. Ha passat un any... (avui ja dos i vuit mesos) i encara en fan. Aquesta situació continua igual o pitjor”.
Llegir mésDIVENDRES, 12 OCTUBRE 2012 16:18h

trincheria, trinxeria ?

TRINCHERIA O TRINXERIA? Des de fa alguns mesos vinc observant que quan des de la informació d’activitats o comunicacions que fa l’Ajuntament, o escrits publicats al llumiguia, citen el nom de can Trincheria de la plaça de la Coma bàsicament escriuen “Trinxeria” Suposo que algú, amb bona fe, ha volgut castalanitzar el cognom i sense més ni més ha canviat la ch per la x. Si no vaig errat de comptes l’única persona que pot demanar el canvi d’idioma del seu nom o cognoms és la persona interessada, o també els pares si aquest canvi es demana que es faci a un seu descendent menor d’edat.
Llegir més

lectures 1269 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: noms, cognoms, malnoms,DIMARTS, 02 OCTUBRE 2012 12:26h

quan han d'emmainadar-se les parelles?

Quan han d’emmainadar-se les parelles? És una pregunta que fa temps que em volta pel cap. És òbvi que d’entrada cal que la parella hi estigui predisposada; avui n’hi ha més que es plantegen a no tenir prole, o a tenir-la a partir d’una edat ja molt madura. Ho veieu així? Crec que per donar resposta a la pregunta que encapçala l’article s’ha de tenir present que la postura que s’adopti pot repercutir, positiva o negativament, a un mínim de tres generacions i, potser també a una quarta: besavis, avis, pares i fills.
Llegir més

lectures 2067 lectures comentari 2 comentaris


Etiquetes: besavis, avis, fills, nets,DIMECRES, 29 FEBRER 2012 16:38h

actualitat? i tant! el que no sé és si ens en sortirem.

Actualitat ?, i tant; el que no sé és si la resistirem! Fa uns dies vaig sentir un comentari per la ràdio en el que es deia que la crisi dels anys 93, 94 no es va superar fins al cap d’uns 12, 13 anys. I crec que comparada amb la que estem vivint la podriem nomenar una mini crisi, aquella. I per tant es preveu que la recuperació de l’actual, si s’aconsegueix, ens portarà als anys 202... llargs. Quan llegeixes que en vuit anys (2004-2012), a l’Ajuntament de la nostra vila, s’ha passat en despeses de personal de 332 a 498 ( totes aquestes quantitat son en milions de pessetes); que en despeses per a bens i serveis s’ha passat de 250 a 416 ; i comparativament quan et diuen que del 2005 al 2012 s’ha passat en els impostos que paguem al municipi dels 333 als 500, la veritat és que perds el control i no hi entens ben bé res.
Llegir mésDIMARTS, 08 NOVEMBRE 2011 15:50h

els efectes del tsunami del Japó

Els efectes del tsunami del Japó. El tsunami que l’11 de març d’aquest 2011 va sotregar la costa oriental del Japó a deu dies dels fets es van comptabilitzar uns nou mil morts i uns dotze mil cinc-cents desapareguts. Ha arruinat una quantitat molt gran de famílies i va deixar una part important del país sense cap defensa. Però el que, al meu criteri ha fet trontollar més a nivell mundial és la inseguretat, tantes vegades denunciada, de les centrals nuclears.
Llegir més


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns