rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

Joan Maymí Coloreu sindicar

Cassanenc nascut l'any 1945. Membre de "la Colla", des dels seus inicis. Exregidor de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (anys 1979-1987).Exdiputat de la Diputació de Girona (anys 1984-1987). Pèrit Industrial, Elèctric.


Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de Joan Maymí ColoreuDIJOUS, 29 MAIG 2014 14:15h

els animals domèstics... incontrolats

 Els animals domèstics incontrolats Temps ha, tots ho hem viscut, quan la majoria de les cases tenien pati  - dels blocs de pisos encara no se'n cantava ni gall ni gallina  - aquests tenien uns inquilins comuns: gallines, pollastres, oques, ànecs, conills, ...que feien les delícies dels rostits de la Festa Major, algun que altre aniversari i festes assenyallades i, òbviament, la de Nadal no podia faltar. Els ous que feien les gallines proporcionaven una matèria primera insuperable a l'hora de fer les truites de farina, carbassó, patates, espinacs, carxofes, .
Llegir mésDIVENDRES, 18 ABRIL 2014 17:09h

j. f. kennedy y la alta sociedad española

 Editorial Base ha editat el llibre "J. F. Kennedy" y la alta sociedad española" El llibre ha estat escrit per en Josep Maymi Rich. Edició en castellà.   "Aquest és un llibre sobre John Fitzgerald Kennedy. Està escrit amb  voluntat d'aproximar-se a aquell jove intel.lectualment  inquiet i idealista, a l'home i el seu entorn familiar més pròxim, al jove polític segur d'ell mateix, de la seva capacitat de treball i de sacrifici i de les seves possibilitats, al líder perspicaç i ambiciós, i alhora al president dels Estat Units, un president amb una història controvertida, però tanmateix una de les millors presidències , i una de les més recordades i segurament, també idolatrades.
Llegir més

lectures 2055 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: kennedy, president, ee.uu.,DIMARTS, 01 ABRIL 2014 16:51h

en temps de crisi, als anys 1800...

 Estic llegint "Els Miserables", de Victor Hugo, novel.la romàntica, històrica que transcorre a França durant la primera meitat del segle XIX. El protagonista, Joan Valjean, expresidiari per haver robat un pa per alimentar la família que es moria de gana, una vegada complerta la condemna es canvia el nom, ara es diu Magdalena, i se'n va aviure a un altre poble, M., lluny d'on havia viscut abans d'entrar a la presó, on monta negocis, fàbriques, fa inversions i guanya molts diners.
Llegir mésDILLUNS, 04 FEBRER 2013 16:34h

està de moda

Està de moda. És trist confirmar que està de moda la paraula, el fet, de la corrupció. Sí ja sé que direu: oh! s’ha de demostrar ¡ La pressumpció d’innocència abans que tot! I no seré pas jo qui posi en dubte aquesta consideració. Però la situació actual ha agafat unes formes, “deformes”?, de tal magnitud fins al punt que a vegades et fa dubtar de si cal tenir en consideració aquesta postura justa i democràtica com és la ja comentada pressumpció d’innocència, quan veus que tot és tant lent.
Llegir mésDIMECRES, 09 GENER 2013 16:19h

"imagine"

John Lennon : “Imagine” John Lennon (9-X-1940 – 8-XII-1980) Es va casar amb Cynthia Powell amb qui va tenir el seu primer fill, Julian Lennon. Posteriorment es va casar amb l’artista japonesa Yoko Ono, amb qui va conviure fins a la seva mort. Amb ella va tenir el seu segon fill, en Sean Lennon. Va morir a consequència d’un atemptat perpetrat per un admirador amb problemes mentals, Mark David Chapman. John va ser cantant, compositor, activista polític pacifista, poeta. Com a músic tocava la guitarra, l’harmònica, el piano i el baix.
Llegir més


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns