rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Perfil

Joan Carles Codolà Vilahur sindicar

Joan Carles

Sóc periodista si bé només n'exerceixo a mitja jornada. Fa 15 anys que sóc director de Llumiguia i a partir d'ara també portaré el timó del cassadigital.cat. M'apassiona la fotografia i el meu poble, Cassà. Potser per això m'agrada donar suport a totes els entitats que puc...Últimes entradesArxiuAltres blocs
Bloc de Joan Carles Codolà VilahurDISSABTE, 28 GENER 2017 00:00h

Ja comença a ser l'hora


Llegir mésDIJOUS, 12 DESEMBRE 2013 18:30h

Operació Emperadriu

En poques hores ja tenim clar quina serà l'emperadriu més estimada pels catalans en els propers mesos. Elisabeth Amalie Eugenie Herzogin in Bayern, coneguda més familiarment com a Sissí ha estat entronitzada com la patrona de la independència gràcies al joc de mans que han assolit els partits catalans partidaris del referèndum que han transformat una pregunta que havia de ser molt clar en dues que per a la majoria del país (si hem de fer cas al que es va sentir al carrer l'onze de setembre passat) només ha de ser un doble sí, és a dir, el nom popular de la reina d'Àustria i Hongria.
Llegir mésDISSABTE, 22 DESEMBRE 2012 16:16h

No arriba ni al 3 per mil...

Què són 25.500 euros en un pressupost total de més de deu milions? No res, un tres per mil, va dir el regidor d'hisenda (en realitat ni tan sols això si es compten els pressuposts de tots els organismes locals). I aquest 0,25% és el que ha desencadenat la primera gran tempesta de l'actual legislatura a l'interior de l'Ajuntament amb un huracà inicial que veurem fins on arriba. Per entendre el significat i la importància d'aquest 0,25% cal analitzar el funcionament de l'Ajuntament en aquest any i mig d'ençà les eleccions del maig de 2011.
Llegir més

lectures 3234 lectures comentari 5 comentaris


Etiquetes: pressupost, ciu, psc, erc, si,DIMARTS, 11 DESEMBRE 2012 16:14h

Espavilem-nos

"L'impuls emocional positiu que tan ha fet vibrar aquest país, aquest punt de rauxa que ens fa somniar i avançar a passes gegantines,poseu-vos-ho al cap només depèn de cadascú de nosaltres. De cadascú de vosaltres. I si ens derrotem nosaltres a nosaltres mateixos, deprimits o atemorits pels primers carxots, ens derrotaran amb molta facilitat. Així que no ens ho podem permetrem." Aquest és un fragment de l'editorial de Vicent Partal al vilaweb.
Llegir més

lectures 1288 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: catalunya, escola,DISSABTE, 14 ABRIL 2012 15:17h

El darrer discurs del Rei

El darrer discurs del Rei L'empresa que organitzà el safari del rei d'Espanya feia servir aquesta foto de promoció.

Suposo que el del Nadal passat -aquell en el que deia que la justícia havia de servir per a tots i que compartia les situacions d'incertesa que passaven molts els seus compatriotes per culpa de la crisi econòmica- serà el seu darrer discurs com a Rei. Com a mínim demostraria que la societat té capacitat de reacció per fer fora de la vida publica els subjectes menys recomanables. L'accident d'avui reuneix tots els requisits per demanar una destitució/dimissió fulminant -ni que sigui per mentider- de l'actual cap visible del regne d'Espanya. Es gasta 50.
Llegir més


lectures 2419 lectures comentari Un comentari


Etiquetes: rei, cacera,
12345...6>


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns