rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Bloc de ANC Seccio localDIVENDRES, 25 ABRIL 2014 17:28h

Quan Catalunya sigui independent, podré continuar cobrant la pensió?

Sí, les pensions es podran continuar mantenint. Però en tot cas, això, no depèn de si Catalunya és independent o no, sinó de l'equilibri entre el nombre de pensionistes i el nombre de persones que cotitzen a la Seguretat Social. Catalunya serà capaç de fer front a les pensions i les prestacions d’atur amb un Estat propi, segons els càlculs de la pròpia conselleria d’Economia. Si el país hagués gaudit d’una Seguretat Social pròpia, entre 1995 i el 2010 hauria acumulat un excedent de 24.
Llegir mésDIJOUS, 17 ABRIL 2014 13:39h

Per Sant Jordi, estelades i Signa un vot!

Per Sant Jordi, estelades i Signa un vot! Estelades en diferents balcons

Aquests propers mesos, fins el 9 de novembre, seran molt intensos i caldrà que fem pinya entre nosaltres, la societat civil, i, també, que fem costat a les nostres institucions. Tots plegats ens haurem de mantenir ferms en els nostres plantejaments, i decidits a seguir el nostre full de ruta. Per tal de fer evident aquesta decisió de la ciutadania us encoratgem a que, per Sant Jordi i fins que siguem independents, pengeu estelades als balcons. Pel que fa a la diada de Sant Jordi, l'ANC de Cassà, muntarem una parada de SIGNA UN VOT a la plaça de la Coma, amb el següent horari: - matí de 10 a 13h - tarda de 17 a 20h Els que encara no ho heu fet, podreu firmar a favor que es faci la consulta del 9N i votar perquè, si ens impedeixen fer-la, es declari la independència.
Llegir més
DIJOUS, 10 ABRIL 2014 18:56h

Estem preparats

Estem preparats Cartell de l'Assemblea General de l'ANC del 2014

Aquest dissabte 5 d'abril s'ha fet a Tarragona la II Assemblea General Ordinària de l'ANC. Hi hem aprovat el nou full de ruta, després de votar-ne les esmenes, hem aprovat la data de les properes eleccions als càrrecs de l'ANC -tant nacionals com locals- que seran el proper 10 de maig i hem conegut la iniciativa que s'ha decidit per l'Onze de Setembre d'enguany, la V de voluntat, de votar, de victòria i altres accions (de les que ja us anirem informant). L'acte ha estat complementat amb diversos parlaments, uns de benvinguda, a càrrec de l'actor Oriol Grau i de Josep Poblet, president de la diputació de Tarragona, uns altres de suport fets per l'AMI i ÒMNIUM -a càrrec de Josep Andreu, alcalde de Montblanc i Muriel Casals- Al final el discurs més esperat, el de la Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, que com sempre ens ha fet vibrar i ens ha encoratjat a seguir lluitant en aquest tram final fins el 9N.
Llegir més
DIJOUS, 03 ABRIL 2014 10:04h

Ja tenim la Gigafoto, ara toca nou full de ruta

Ja tenim la Gigafoto, ara toca nou full de ruta Logotip de la Via Catalana

Ens hem hagut d'esperar perquè el repte era molt important però ja la tenim aquí. Gràcies a la feina de l'Equip Audiovisual de l'ANC i també a tots els fotògrafs voluntaris que aquell dia van fer la seva feina disciplinadament. És una prova més que la societat catalana pot aconseguir tots els reptes que es proposi. Consulta la Gigafoto a http://gigafoto.assemblea.cat Per altra banda, aquest proper dissabte l'ANC farà a Tarragona la seva II Assemblea General Ordinària. Es preveu que s'aprovi el full de ruta per als propers mesos que bàsicament planteja les feines que la gent de l'ANC haurem de fer des d'ara fins a l'assoliment de la independència.
Llegir més
DIVENDRES, 28 MARÇ 2014 10:55h

Nosaltres continuem endavant.

Nosaltres continuem endavant. Resultat de la votació de la Declaració de Sobirania.

El 23 de gener de 2013 el Parlament de Catalunya va aprovar una Declaració de Sobirania i del Dret a Decidir del poble de Catalunya [document] Ara, el Tribunal Constitucional espanyol ha fet una sentència amb la intenció d'anul·lar aquesta declaració, però, els actors polítics que estan portant el procés -el Govern, el Parlament, els partits polítics que hi van donar suport i les entitats de la societat civil, amb l'ANC al capdavant- han decidit continuar endavant, no fer-ne cap cas i ser conseqüents amb la declaració aprovada que es resumeix en "som sobirans i volem decidir el nostre futur".
Llegir més© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns