rellotge
logotip cassadigital.cat
| h

Bloc de ANC Seccio localDIJOUS, 10 ABRIL 2014 18:56h

Estem preparats

Estem preparats Cartell de l'Assemblea General de l'ANC del 2014

Aquest dissabte 5 d'abril s'ha fet a Tarragona la II Assemblea General Ordinària de l'ANC. Hi hem aprovat el nou full de ruta, després de votar-ne les esmenes, hem aprovat la data de les properes eleccions als càrrecs de l'ANC -tant nacionals com locals- que seran el proper 10 de maig i hem conegut la iniciativa que s'ha decidit per l'Onze de Setembre d'enguany, la V de voluntat, de votar, de victòria i altres accions (de les que ja us anirem informant). L'acte ha estat complementat amb diversos parlaments, uns de benvinguda, a càrrec de l'actor Oriol Grau i de Josep Poblet, president de la diputació de Tarragona, uns altres de suport fets per l'AMI i ÒMNIUM -a càrrec de Josep Andreu, alcalde de Montblanc i Muriel Casals- Al final el discurs més esperat, el de la Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, que com sempre ens ha fet vibrar i ens ha encoratjat a seguir lluitant en aquest tram final fins el 9N.
Llegir més
DIJOUS, 03 ABRIL 2014 10:04h

Ja tenim la Gigafoto, ara toca nou full de ruta

Ja tenim la Gigafoto, ara toca nou full de ruta Logotip de la Via Catalana

Ens hem hagut d'esperar perquè el repte era molt important però ja la tenim aquí. Gràcies a la feina de l'Equip Audiovisual de l'ANC i també a tots els fotògrafs voluntaris que aquell dia van fer la seva feina disciplinadament. És una prova més que la societat catalana pot aconseguir tots els reptes que es proposi. Consulta la Gigafoto a http://gigafoto.assemblea.cat Per altra banda, aquest proper dissabte l'ANC farà a Tarragona la seva II Assemblea General Ordinària. Es preveu que s'aprovi el full de ruta per als propers mesos que bàsicament planteja les feines que la gent de l'ANC haurem de fer des d'ara fins a l'assoliment de la independència.
Llegir més
DIVENDRES, 28 MARÇ 2014 10:55h

Nosaltres continuem endavant.

Nosaltres continuem endavant. Resultat de la votació de la Declaració de Sobirania.

El 23 de gener de 2013 el Parlament de Catalunya va aprovar una Declaració de Sobirania i del Dret a Decidir del poble de Catalunya [document] Ara, el Tribunal Constitucional espanyol ha fet una sentència amb la intenció d'anul·lar aquesta declaració, però, els actors polítics que estan portant el procés -el Govern, el Parlament, els partits polítics que hi van donar suport i les entitats de la societat civil, amb l'ANC al capdavant- han decidit continuar endavant, no fer-ne cap cas i ser conseqüents amb la declaració aprovada que es resumeix en "som sobirans i volem decidir el nostre futur".
Llegir més
DIJOUS, 20 MARÇ 2014 19:06h

Empastifen la democràcia

Empastifen la democràcia El mural embrutat

No han passat ni tres mesos i el mural per la independència, pintat per Àlex Calzada a iniciativa de Cassà per la Independència-ANC, ha estat objecte de la ira d'algun vàndal. Al mateix temps, diaris espanyols com ABC i El País són partidaris d´il·legalitzar l´Assemblea Nacional Catalana, fa poc un columnista de La Razón ha comparat la presidenta de l´entitat, Carme Forcadell, amb el militar colpista Antonio Tejero.
Llegir més
DIMECRES, 12 MARÇ 2014 19:54h

Catalunya, econòmicament, és viable?

Des de Cassà per la Independència (Assemblea Nacional Catalana a Cassà) portem treballant des de fa més de 2 anys per aconseguir la plena llibertat del nostre país. Ara que ja s’acosta el moment de la veritat, ara que ja tenim a la vista el 9N, la data del referèndum, obrim un altre front, un bloc al Cassà Digital –gràcies per la bona disposició dels companys d’aquest mitjà- on anirem entrant comentaris sobre les raons per les que volem la independència.
Llegir més

<1...151617


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns